Om denne bloggen/About this blog

Det finnes mange reisebøker, nettsider og reiseplanleggere som forteller det meste, og gjør det meste for deg. Men, selve reisen, – den er din. Opplevelsene underveis, minnene etterpå og drømmene om nye turer er også dine. Du vil selvsagt finne omtale av restauranter, hoteller, reiseruter og severdigheter i denne bloggen også, men denne bloggen er først og fremst en langsom reise mot det gode liv, -med tid nok til å stoppe opp i møte med mennesker, smaker, dufter, farger, lyder og alt annet sanselig.

Piazzaen i gamlebyen.

Vår favorittby i Italia er Terracina, – en kystby omtrent midt mellom Roma og Napoli. Her har vi langtidsleid et nydelig hus med stor hage, havutsikt og gangavstand til strand, butikker, restauranter og togstasjon. Vi bor i gamlebyen hvor den gamle Via Appia snirkler seg fram, -nå mest for fotgjengere.

3.Mer gate

Vi har italiensk mobilt bredbånd som gjør at vi både har internett i huset, med oss i byen, på reise eller hvor og når vi måtte ønske. Derfor går det fint å ta et par ukers avbrekk og kombinere jobb og gode dager når hverdagsmaset blir for intenst. Din første tanke er kanskje at dette ikke er mulig for deg, men gå en runde ekstra og se etter muligheter, så kan kanskje drømmen bli virkelig? Ta kontakt, så bidrar vi gjerne som «fødselshjelper».

Litt kontorarbeid i skyggen

Litt kontorarbeid i skyggen

Navnet på bloggen er selvsagt inspirert av de gamle Fiat 500 som det fortsatt ruller mange av i Italia. For meg er disse bilene selve symbolet på det gode livet, – de trenger ikke å gå så fort, ikke å være så store heller og noen ganger litt matte i lakken. På en riktig god, varm dag ruller vi opp taket og lar det stå til. Lett å se parallellene til oss som er 40+ og vel så det.

Lykke!

Lykke!

Legg gjerne inn e-postadressen din i feltet til høyre, så kommer det en mail når vi legger ut nye innlegg.

Bloggen vil handle svært lite om bil. Bildet øverst på siden er et speilbilde i panseret på Ivana og Massimo sin 1969 mod Cinquecento og er tatt rett utenfor Enoteca St. Patrick.

Ta kontakt på harald.djupvik@gmail.com om du har kommentarer, spørsmål eller annet som det ikke er naturlig å legge i kommentarfeltet. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger, spesielt utfyllende kommentarer og tips.

The name of the blog «femhundre» is inspired by the old Fiat 500. femhundre in Norwegian is five hundred in English and cinquecento in Italian. To me, the cars symbolize the good life in Italy. We hope you enjoy the blog, – even if it is in Norwegian. Little by little it will be a small guide to Terracina, – our favourite town in Italy. If you have questions or comments, please send a mail to harald.djupvik@gmail.com

Mmmmm

Mmmmm

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s