Down by the Riverside

Det ble en sein kveld og heftig Googling for å finne et sted for den siste overnattinga. GPS-en var ikke helt med på noen nybygde kryss, så det ble litt sightseeing i Helsingborg før vi fikk nesa riktige vegen. Ängelholm var målet og «Riverside hotel».

Hotellet viste seg å være leiligheter i en leiegård hvor det også bodde «fastboende». Fin og sjarmerende kombinasjon. Resepsjon og frokostrom rett inn fra gata, grei parkering utenfor, og fleksibel betjening som vi enkelt kommuniserte med på sms pga sein ankomst.

Etter nesten tre uker på reisefot var det et spørsmål som gikk igjen: «Hvem har cash nå?» Derfor var det ekstra befriende å møte dette skiltet:

 

img_7830

Befriende!

Vi likte retro-detaljene i leiligheten. Veldig sjarmerende at den gamle kjøkkeninnredningen var beholdt og likens noen av detaljene på badet.

 

 

img_7829

Godt det var sluk på rommet da vi skulle finne ut hvordan denne innretningen virket!

 

Vi delte leiligheten med et annet par, og betalte SEK 890 pr. par for ei natt og en helt ok frokost. Det var verdt hver eneste krone. Vi overnattet 11. oktober 2016, og kan plutselig finne på å overnatte her igjen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s