Gamp er mat i Verona

Vi hadde lest at hestekjøtt var en spesialitet i Verona, og måtte naturlig nok teste det. Det er sikkert mange grunner til å avstå fra å spise hest. Med den mengden kjøtt som var i vår rett, er vi nok nærmere å ikke ha spist hestekjøtt, enn å ha spist. «Gnocchi casserecci con pastissada di cavallo» utgjør nok ikke noen stor trussel for tilårskomne gamper i Veronaområdet. Til det var kjøttmengden altfor beskjed.

Vi rykker tilbake til start. Vår gode venn «Tripadvisor» hadde blitt forhåndsvarslet om vår adresse i Verona og nærmeste spisested med bra score dukket raskt opp. «La Vecia Mescola dell’Oste» i Vicolo Chiodo 4 kom raskt opp, vi trykket på kartet og veibeskrivelse, og la optimistisk avgårde. På avstand kan det vel ha sett ut som om vi var på Pokemon-jakt, men det fikk nå bare våge seg. Restauranten med beskjeden beliggenhet, nærmest i et smug, var ikke noe opplagt sted du ramler innom tilfeldig. Lett å finne likevel, om du stoler blindt på en av dine batteridreven duppeditter.

Vi skulle ha hest, og gnocchi-retten vi valgte ble raskt anbefalt. Kanskje ikke unaturlig, for med koketid på et døgn eller så, vil jeg tro at det allerede sto noe på kjøkkenet og putret.

 

img_7512

Prisnivå som passer de fleste reisekasser

 

En rask bruschetta med husets rødvin forberedte magen på det som skulle komme. Kortversjonen er enkel: Vi blir stamgjester!

 

img_7514

Kjøtt nok på en gamp til mange slike posjoner!

 

Det ble også notert et pluss i margen for sympatisk pris på husets rødvin. 10 euro for lettdrikkelig vare lar seg høre. Det blir mer av den også. Ingen andre i reisefølget var klare for dessert, men jeg måtte prøve husets Crema Catalana. Fotografiet antyder muligens at ikke hele desserten ble spist opp, men det stemmer ikke. Hodet ønsket seg en til, men magen avviste forslaget.

 

img_7515

Crema Catalana

 

La Vecia Mescola er på Facebook.  Vårt besøk 25. september 2016 kostet 71.50 euro for fire personer. Da er desserten min, vann, coperto og to flasker vin med i prisen. Ikke ille, verken smaken eller prisen.

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s