Vi tok bakveien

Vi hadde lest om Seestern i Heiligenhafen på Tripadvisor og registrert flere negative omtaler hva angikk service. Derfor var vi ikke overrasket over starten på besøket her. Vi ble nokså myndig henvist til et bord inne hvor vi deiset ned etter en lang dag i bil. Heldigvis var den andre mannlige globetrotteren i følget klar i hodet og tydelig nok i språket til å si at vi burde finne et annet sted. Vi møtte noen nokså spørrende blikk i baren da vi bare reiste oss og gikk, men det fikk bare stå til. Og ja, vi fant et bedre sted, – rett rundt hjørnet. Seestern har en morsom «båt» på havnesida og her klarte vi å sikre oss bord langt vekk fra den langt fra muntre gjengen inne i restauranten.

img_7480

Det ble naturlig nok fisk på tallerkenen. Jeg bestilte en «Blanker Hans» som bestod av fileter fra tre forskjellige fisker (uvisst hvilke) med hummerkremsaus og småreker. Velsmakende og raskt levert, men en liten følelse av samlebåndproduksjon kom snikende. Jeg kan ikke noe for det. Det var trivelig i uteserveringa med hyggelige servitører. Dog må det nevnes at vi er et godt stykke fra Dagfinn Høybråten-land, og at det var mer enn fisken som kunne bli lettrøkt her halvveis i friluft. 16 euro for fisken var greit, og det er slett ikke umulig at vi går hit igjen.

img_7481

Rico, som serverte bord 32 den kvelden, var suveren og rettet opp det dårlige førsteinntrykket med glans! Det holdt på å bli et rimelig måltid ettersom han var flinkere til å svinge seg med tallerkner enn med tall. Håper han sendte oss en vennlig tanke da vi sparte han fra en smell på 20 euro da regninga skulle betales.

Seestern er i skrivende stund rangert som nummer 2 av 33 restauranter og ligger i Am Strande 3 rett ved havna. Enkel å finne, men husk for all del: Gå rundt hjørnet og finn «båten». Ved neste besøk i Heiligenhafen skal vi bestille bord på forhånd på førstevalget vårt før vi prøver oss her. Det var dessverre fullt da vi prøvde oss der denne gangen. Om det er et bedre valg, vet vi ved neste korsvei. Først må stedet besøkes og mat og øl prøves.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s