Luise’s sporthotel i Heiligenhafen

img_7486Et nytt bekjentskap som absolutt ga mersmak,- kanskje byen mer enn hotellet, men et sted skal man bo. Hotellet har mye av det man ønsker seg bortsett fra beliggenhet om man ønsker å bo sentralt. Men på den annen side, – etter 821 km og elleveogenhalv time underveis var det faktisk svært behagelig å rusle en kilometer inn til sentrum. Det var ikke minst flott etter en sein middag så maten synker før øyelokkene blir for tunge.

Vi brukte ikke mange av hotellfacilitetene, men det var trimrom, badstu, solarium  og et nokså lite basseng. Rommet vårt var i underetasjen med dør rett ut på uteplassen. Vi rakk et raskt ankerglass i friluft før middag. Ikke unaturlig i en så utpreget havneby. Det var en ørliten kjøkkenkrok, et ekstra rom med køyesenger og naturligvis bad. Vi vil vel egentlig karakterisere rommet mer som leilighet enn rom.

img_7485

Vårt rom hadde det misvisende navnet «Haiti» uten at de helt store sydhavsfølelsene oppsto. Mulig vi var for dårlig forberedt uten medbragt bastskjørt..

Jeg ble veldig fascinert av strandstolene i hagen. Det oser fordums storhet av de og strandbesøk for mer fornemme gjester enn oss. Ikke veit jeg, men artige var de nå uansett.

img_7488

Den tilsynelatende alltid tilstedeværende innehaveren Martin hadde alt på stell både når det gjaldt inn-og utsjekking, rom og frokost. Så tilstedeværende at han tar seg ferie 1/11 – 31/3. Besøk hotellets nettside eller Facebookside for mer informasjon.

90 euro for ei natt var helt greit. Vi overnattet her 24. september 2016. Du finner nødvendig info her:

adresse

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s